Blogger Templates

Friday

' edit photo contest '

hye . bertemu lg kita utk sesi kali nie . wahwahwah . mcm rancangan TV kan ? tp nie bkn rancangan TV la . nie sesi terjah blog ateng . hehehehe .
haaaaa , masa berblogwalking td . aku terjumpa 1 lg
contest . nk tau contest apa ? ' edit photo contest ' la kwn2 . rasa mcm nk join . bia pun aku nie xpandai sgt nk edit gambar . tp kalau aku xtunjuk , org laen xkan tau kan ? opppssss , bukan nk riak . tp mencuba naseb .

okeh ! terasa nk join kah ? jom kita join ramai2 . kasi bankrupt Qaseh Dalia Adelia nie . hehehehe . kalau ada yg nk join , blh la terjah ke blog beliau yer . jgn malu2 , jgn segan2 . kt blog beliau , blh la korang tgk syarat2 penyertaan . senarai hadiah pn ada . hehehehe .




klik utk ke blog qaseh


dah terjah ker blog qaseh ? blm ea ? jap2 lg la yer . korang tgk dl gmbr yg aku pertaruhkan utk contest nie yer .



gambar asal dan sebelum di robek2 oleh aku .
( sambil gelak jht )


dah ada pun gambar yg sesuai . dan aku bertungkus lumus utk merobek2kan gambar di atas . xsbr nk lihat hasilnya yer ? jap ea . nnt aku tunjuk . heheheheh

...........................

.......................

...................

..............

......



tarraaaaaaa . nie la hasilnya .


hehehehe . setelah berpuas hati . aku save n upload gambar di atas nie untuk contest 'edit photo contest' nie . aku hrp juri2 berpuasa hati dgn hasil merobek2 gambar aku nie .
comel x ? ? ?


so , aku nak tag :

- atyn
- mida
- izzati ismail
- awim


* semoga aku berjaya !





4 comments:

Qaseh dalia adelia said...

Salam singgah dear...cantek nye ...! thanx join n gud luck dear...ni edit first class dah ni hehe

** ciK pUaN aTeng ** said...

salam .
hehehe,,xleh sampai thp first class la..
xlyk lg tue...
heehee

Anonymous said...

Tahu x pe..

** ciK pUaN aTeng ** said...

anonymous:
apa yg tau xpe?hehehe